تقدیر از دانشجویان ممتاز پوهنحی اقتصاد!

بتاریخ 13 / 5 / 1398 برنامه تقدیر از دانشجویان برتر دانشکده اقتصاد  به حضور داشت هیئت رهبری ، روسا دانشکده ها، اساتید و دانشجویان برگزار شد.

نخست برنامه با تلاوت آیات چند کلام الهی و پخش سرود ملی کشور آغاز شد. سپس محترم نصیر احمد نقشبندی زند معاون علمی موسسه تحصیلات عالی خصوصی کاوون در خصوص برنامه ایراد سخن نمود و در مورد دانشجویان فعال و مسول پذیر گفت: دانشجویان ممتاز نقش مهم را در تولید علم دارند و این دانشجویان استند که طرح برنامه های اقتصادی، سیاسی و اجتماعی را می ریزند، به عنوان نمونه از دانشمندان و جامعه شناسان که روزگار دانشجو بودند یاد کرد مانند: ارسطو، سقراط، هابزس و ژان ژاک رسو.

در ادامه… میرویس صمدی رئیس پوهنحی اقتصاد در حول حوش برنامه پرداخت و از برگزار کنندگان این برنامه اظهار سپاس و تشکر نمود.

در قسمت دوم برنامه، اهدای لوح تقدیر از جانب اساتید برای 14 تن محصلین ممتاز که به تفکیک  صنوف توزیع گردید.

در بخش سوم برنامه محصلین سمستر سوم زندگی نامه 5 تن دانشمندان برتر اقتصاد را ترتیب و نمودند و به ریاست دانشکده اقتصاد اهدا کردن.

در واپسین برنامه محفل با نگاره های یاد گاری پایان یافت.