گزارش از برنامه عملی تحت نام بررسی محل واقعه جرمی

به مورخ ۱۸ / ۸ / ۱۳۹۷ برنامه عملی تحت نام ( بررسی محل واقعه جرمی ) تحت نظر استاد عطیه احمدی به همکاری ریاست پوهنځی حقوق علوم سیاسی در تالار کنفرانس موسسه تحصیلات عالی خصوصی کاوون برگزار گردید .

مهمانان برنامه :

1 : محترم سمونمل زلمی رحمان زی مدیر حقوق قوماندانی امنیه ولایت بلخ
2 : محترم پوهندوی سکندر سپهر استاد پوهنتون بلخ
3 : محترم پوهندوی عبدالمحمد بدخش استاد پوهنتون بلخ
4 : محترم نثاراحمد مبارز معاون مالی و اداری موسسه تحصیلات عالی خصوصی کاوون
5 : محترم میرویس صمدی استاد پوهنځی حقوق و علوم سیاسی

نخست برنامه با تلاوت آیاتی ملکوتی با حنجره طلایی قاری صاحب خیرالله یک تن از دانشجویان صنف دوم سمستر چهارم دانشکده حقوق و علوم سیاسی آغاز شد .
سپس کیومرث ادیب ریس پوهنځی حقوق علوم سیاسی پیرامون اهمیت و جایگاه علم جرم یابی ( کریمنالستیک ) و نقش آن در شناسایی مجرم برای حاضرین در برنامه معلوماتی را ارایه نمود .
متعاقبآ استاد نثار احمد مبارز از برگزار کننده گان این برنامه ابراز خرسندی نموده و از ر اه اندازی چنین برنامه ها در موسسه یک گام موثر و ارزنده تلقی کردند .
در ادامه محترم سمونمل زلمی رحمان زی مدیر حقوق قوماندانی امنیه ولایت بلخ رسمآ برنامه را به شکل عملی برای دانشجویان به اجرا در آورد .
و از تجارب و اندوخته های علمی و مسلکی شان برای حاضرین بیان داشتند .

در واپسین برنامه کیومرث ادیب ریس پوهنځی حقوق و علوم سیاسی از زحمات و تلاش های خسته ناپذیر محترم سمونمل زلمی رحمان زی و استاد عطیه احمدی اظهار تشکر و قدر دانی نمودند و از سوی ریاست دانشکده حقوق و علوم سیاسی مورد تحسین و تقدیر قرار گرفتند .

در پایان برنامه با گرفتن نگاره های یادگاری محفل پایان یافت .